HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

Pilates

Az emberi test csodálatosan megalkotott, érzékeny szerkezet, a mi feladatunk pedig, hogy vigyázzunk erre a tökéletes konstrukcióra. A Pilates egy olyan mozgásforma, aminek segítségével minden porcikádat karban tarthatod, a jól működő, egészséges testben pedig a szellem is élénkebb. A tartásjavító mélyizmok fejlesztése, a látványos felszíni izmok erősítése és az elengedhetetlen nyújtás itt egyetlen mozgásformában egyesül, így egy óra alatt kárpótolhatod a testedet a hétköznapok monitor előtt görnyedő megpróbáltatásaiért.

A Pilates elsődleges célja a test tartóizmainak fejlesztése, így óra közben olyan izomcsoportokra bukkanhatunk, amelyek létezéséről korábban nem is tudtunk, viszont elengedhetetlen a szép és egészséges tartás eléréséhez. Jó hír, hogy a gyakorlatok belülről kifelé építik az izomzatot, vagyis a méltóságteljes tartás mellett gyönyörű, gusztusosan domborodó, szálkás izmokat is fejleszthetünk.

Egy hagyományos fitnesztréninggel szemben itt nemcsak a felszíni, tetszetős muszklikötegek kiépítésére törekszünk, hiszen a legmasszívabb külső is összeomlik stabil alapzat nélkül. A Pilates módszer óriási előnye, hogy segít megerősíteni a testet tartó vázizomzatot is, így a lehető legmélyrehatóbb erősítő programot kínálja. A mozdulatok végrehajtása folyamatos és maximálisan kontrollált, így egyrészt csodásan fejlesztik a testtudatot, másrészt a legfittebb sportembereket is jócskán megizzasztják.

A Pilates módszer hatékony segítség abban, hogy gyönyörű és egészségesen működő testünk legyen, és nemcsak most, hanem tíz, húsz, vagy harminc év múlva is könnyedén tudjunk mozogni. Gyere, és próbáld ki, hogyan tehetsz egyszerre a szépségedért és az egészségedért, hidd el, a tested nagyon hálás lesz érte. 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu