HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

Power jóga

A jóga pozitív élettani hatásait, testbe és lélekbe új életet lehelő tulajdonságait mindenki elismeri, sokaknak azonban már a hosszú perceken át kitartott lótuszülés gondolatától is mocorogni támad kedvük. Ha te sem bírsz a lassan hömpölygő, meditatív óra ritmusára hangolódni, mégis vágysz a jóga nyújtotta harmóniára, próbáld ki a power jógát! Ezen az órán mindenki garantáltan megizzad, mivel az ősi pozíciók, ászanák itt gyors egymásutánban követik egymást, és izzasztó hatásukkal megvillantják az ősi, spirituális mozgásforma sportos tulajdonságait is.

A mozdulatok végrehajtása a légzés ütemére történik, egy pozíció egy hosszú kilégzésig tart, rögtön utána egy másik ászana következik. A ritmus felgyorsítása feljebb pumpálja a pulzust, így a power jóga a szívet és a keringési rendszert is megedzi, na meg a karcsúsodást is kilátásba helyezi. A feszes forma elérését segíti az is, hogy a mozgásforma a jóga legintenzívebb izommunkát megkívánó pozícióit válogatja össze, így a szálkás delta örömét is megtapasztalhatod, ráadásul súlyzók használata nélkül. A gyorsabb tempó mindezek mellett azt is megmutatja, milyen harmonikusan folynak egymásba a klasszikus ászanák, tested kecses pózból pózba görgetése pedig igazi szépélménnyel ajándékoz meg.

A power jóga kidomborítja az ősi mozdulatok sportos jellegét, de nem feledkezik meg a jóga lelki harmóniát támogató oldaláról sem. Az izmok hatékony karbantartása és a testet felszabadító lazítás mellett így szellemileg is feltöltődhetsz, és kívül-belül újult energiával vághatsz neki a hétköznapoknak. 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu