HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Michael King - a Pilates Institute alapítója

A Pilates mindíg az alapköve volt a tanításaimnak, minthogy az alapelemek mindenféle fizikai aktivitáshoz alkalmazhatóak. Engem a tánciskolában ismertettek meg a technikával, megszerettem és elmentem Alan Herdmannal edzeni. A stúdióját vezettem majd később megnyitottam a saját Body Control Studiómat az újonnan megnyílt Pineapple Tánc Studióban Londonban.

Egy váratlan munkaajánlat és az Államokban élve találtam magam a Houston Ballet Pilates studiót vezetve ahol nyolc évig maradtam. Ez idő alatt megtanultam aerobicot oktatni és hamarosan új felnőtt fitness programom volt folyamatban kombinálva a Pilates Talajmunkát és az aerobikot. Lehetőségem volt a legjobb Pilates oktatók néhányával együtt dolgozni Ron Fletchertől LA-ből Carola Trieren át New York-ban, mindkettő "második generációs" oktató.

Nagy öröm látni a technikának ezt az új mozgását a fitness iparban. Szeretném továbbadni az információt, amit megtanultam neked, hogy úgyanúgy előnyödre váljon ez a munka, mint nekem.

Michael King, AFAA Oklevél specialista és a Puma képviselője, 1979 óta fitness szakértőként oktat edz embereket a fitness ipar számos ágában.

Michael tánc múltja a London School of Contemporary Dance-nél kezdődött. Később elkezdte integrálni a táncképzését a fitnesz karierrjével, mint Pilates Oktató és felnőtt gyakorlati oktató a Pineapple Tánc Iskolában, Londonban mielőtt a London Bach Fesztivállal turnézott Európán át.

Michael Texasba költözött és beállt a Houston Ballet karba mialatt a Felnőtt Fitness Programot és Pilates Stúdiót is vezette. A Houston Balettel töltött nyolc éven át Michael számos híres darabon dolgozott, mint a Diótörő, Hattyúk Tava, Csipkerózsika és Daphnis és Chloe. Mint a Houstoni fitness közösség kulcsembere aktív szerepet játszott a város programjának minden aspektusában és számos sikeres jótékonysági aerobic napot szervezett.

A következő Los Angeles volt ahol öt évig tanított a Voight Fitness és Tánc Studióban és személyi edző volt egy széles sztárklientúrával. L.A.-ből Michael Svájcba költözött ahol két Központot vezetett mialatt folytatta a vilegszerte utazgatást.

Most londoni székhellyel, Michael megosztja idejét koreografálás, nemzetközi konvenciókon történő előadások és különböző programok vezetése között, mint a Karaoke Aerobics és Step Crazy. 22 éves Pilates tanári múlttal, most a londoni stúdiójából és edző központjából dolgozik a Pilates Institute csapattal az oktató képzésen, sok nemzeti Fitness hálózattal a Királyságban és a világ körűl, létrehozva első ízben a Pilatest Nemzeti Állami alapokat és szabályokkal. A koreográfiáival, a The Official Tribute világhírű produkciótól a Blues Brothers-en át intenzív szerepet vállalt a Királyságban és Európában, és további darabokkal, mint a My Fair Lady Buenos Aries-ben és a Godspell a Királyságban fentartja a nemzetközi hírnévét.

 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu