HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Óratípusok

Pilates gépes személyi edzés
(reformer)

A Pilates módszer alapja a kontrollált testtartás, és a rendkívüli precizitással végrehajtott gyakorlatok. A talajon végzett mozdulatok hatalmas odafigyelést igényelnek, és ha nem vagy formában, vagy még nem sikerült tökéletesen elsajátítanod a technikát, nehéz kivitelezni a Joseph Pilates által megálmodott, kifinomult gyakorlatokat. A gépes Pilates a pontosságot a maximumra fejleszti, ami egyrészt a biztonságos edzést, másrészt az izomépítés hatékonyságát is segíti.

A Pilates-gépeken a hagyományos fitneszgépekkel szemben nincsenek súlyok, helyettük speciális rugók segítenek mindenkinek kihozni magából a Pilatesgurut. A matracos órához hasonlóan küzdeni itt is csak a saját testeddel és súlyoddal kell ? ami bizonyos esetekben jóval nehezebb, mint a gyúrótermek megtermett vaskarikáit mozgásba lendíteni. A praktikusan kialakított eszközök amellett, hogy segítenek a feladatok lehető legprecízebb végrehajtásában, felkészítenek a nehezebb, komplexebb gyakorlatokra is, így egész biztosan sikerül a legprofibb formádat kihozni magadból.

Abban, hogy biztosan minden tökéletesen sikerüljön, szakképzett oktatóink segítenek, akik a helyes pozíció megtalálásában és persze az elvégzéshez szükséges lelki erő és kitartás elérésében is támogatnak. Ha szeretnéd megismerni a Pilates legprecízebb mélységeit, gyere, és próbáld ki ezeket a kifinomult gépeket, meglátod, az eredmény is látványos lesz.

Egyéni óra:
Személyes foglalkozás

ára: 6.500 Ft/óra (10 alkalomra szóló bérlet ára 60.000 Ft)


Duó óra:
Két fővel

ára: 9.000 Ft/óra

Trió óra:
Három fővel

ára: 12.000 Ft/óra


Négy fővel

ára: 14.000 Ft/óraA foglalkozások időtartama 50 perc.
Előzetes telefonos, vagy e-mailben történő bejelentkezés szükséges.

 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu